8-14 квітня 2019 року. VI Міжнародний Фестиваль українського театру «Схід-Захід» (Краків, Польща). Театрально-естрадна студія «Теларії».

Вже вшосте до Кракова завітали театральні колективи з різних країн, аби представити Польщі український театр на Міжнародному фестивалі «Схід-Захід».

Протягом тижня – з 8 до 15 квітня – на театральних сценах міста виступило вісімнадцять театрів з України, Фінляндії, Німеччини, Вірменії та Польщі. Професійні театри та аматорські колективи – всіх їх об’єднує любов до української культури.

Завданням цьогорічного фестивалю є представити початки українського театру, початки фестивалю «Схід-Захід». Тема фестивалю – «На початку був ТЕАТР».

Наша театрально-естрадна студія»Теларії» була на високому рівні і отримала «Спеціальний приз від журі» за виставу «Зграя» (за повістю К.Сергієнко “До свидания, Овраг”) реж. Аліна Чуєшова. Показ відбувався 9 квітня 2019 р. А нагородження 14 квітня.

Найважливіше – обмін досвідом та знайомства з іншими колективами, їх методами роботи. Величезний досвід, який втілиться у нові, як завжди креативні, цікаві постановки.